OVO SU 3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE PO HOROSKOPU: Jeste li među njima?



Ako je vaša ljepša polovica pripadnica jednog od ova tri znaka u horoskopu, pravi ste sretnik. Pogledajte koji horoskopskim znakovima pripadaju najpoželjnije žene.

Lavica

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemenit će vašu dušu i otvorit će vam nove poglede na život, o kakvima niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njezina veličanstvenost nema konkurenciju.

Strijelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijeli život, a dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, bit će jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku strijelca izabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Od muškarca traži naklonost, nježnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku s punim razumijevanjem za njezin avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Račica

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promijeniti zakone fizike i okrenut će vaš život naopako. Ona je u stanju od bilo koje kuće napraviti dom i pružiti vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Nema komentara